QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muž pod vlivem alkoholu a drog vyděsil ženu s dítětem v Husově ulici - FOTO

08.11.2018 10:53

Strážníci v Plzni mají na kontě další výjezd do Husovy ulice. Volala je vydšená žena kvůli mladému muži pod vlivem alkoholu a drog. Bála se o sebe a své dítě...

259432_10

Husova ulice v Plzni je poměrně častým cílem výjezdů strážníků. Na kontě mají teď další zásah. Na pomoc si je přivolala vyděšená žena kvůli mladíkovi ze severního Plzeňska.

"Na jeho chování hlídku upozornila v Husově ulici mladá maminka s dítětem. Měla obavu, aby ji a její dítě nenapadl. V její blízkosti totiž rozhazoval rukama a pokřikoval na ni nesrozumitelná slova. Hlídka ho rovněž spatřila, jak ze zastávky nebezpečně vstupuje mezi projíždějící autobusy," popisuje mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Velmi brzy bylo jasné, co stojí za jeho chováním. "Při jednáním s ním z jeho dechu táhl alkohol a zároveň dle dalších náznaků pojali strážníci podezření, že by mohl být i pod vlivem drog. Ke zjištění identity byl muž strážníky předveden na policejní oddělení, kde policisté potvrdili jeho totožnost. Přitom se zde dotyčný zároveň podrobil orientačnímu testu na přítomnost návykových látek. Výsledkem bylo zjištění přítomnosti látek amfetaminu a metamfetaminu," dodává mluvčí strážníků.

Z policejního oddělení vedla cesta mladého muže rovnou na záchytku.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24