QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muž se chtěl zabít kvůli rozvodu! Zachránili ho strážníci

29.05.2017 11:29

Poměrně dost nabitý víkend mají za sebou strážníci v Plzni. Mimo jiné museli zachraňovat i mladého muže, který se rozhodl zabít. Skončil v péči zravotníků.

IMG_1563

Dramatický zásah si strážníci připsali na konto v noci ze soboty na neděli. Svědci je volali kvůli muži, který se potácí po tramvajovém kolejišti na Chodském náměstí. Strážníci s ním měli následně plné ruce práce.

"Až na místě strážníci zjistili, že je muž, který se už potácí po chodníku, ve špatném psychickém stavu. Opakovaně začal vstupovat do silnice a vedl řeč o tom, že nemá cenu na tomto světě pro něj být. Hlídka ho proto odvedla zpátky do bezpečí a podařilo se jí ho i na chvíli uklidnit. Jednatřicetiletý muž se strážníkům dokonce svěřil s tím, že se s ním rozvedla manželka, a proto chce jít k prvnímu mostu a ukončit svůj život," popisuje mluvčí strážníků Jan Pužmanová s tím, že hlídce se zoufalce podařilo na chvíli uklidnit, nicméně jeho snaha o skoncování se životem pokračovala. 

Nakonec na místo museli dorazit záchranáři, kteří nešťastného muže i za asistence strážníků odvezli do nemocnice na Lochotín.

V průběhu uplynulého víkendu to ale není ani zdaleka jediný případ, který strážníci museli řešit. V opuštěném domu ve Skvrňanech odhalili 29letého muže, na kterého měla spadeno policie. Na Denisově nábřeží zadrželi muže, který je podezřelý z vloupání do auta. Několikrát pomáhali i lidem se zdravotními poblémy. Ve Veleslavínově ulici je pak zaměstnaly uvolněné plechy, které padyl ze střechy.

FOTO: ilustrační

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24