QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muž se zřítil ze skály, na místě zemřel! Našli ho po několika hodinách

09.09.2018 10:33

Tragický závěr měla rozsáhlá pátrací akce u obce Podmokly. Mladý muž se podle všeho zřítil ze srázu, když si krátil cestu přes les. Na místě zemřel.

5

Pátrací akce po mladém muži na Rokycansku měla bohužel tragický konec. Muž byl nalezen mrtvý pod skalním srázem. Nařízení je pitva.  

"Pohřešovaný muž se v nočních hodinách ztratil v lesním porostu, když s kamarádem šli lesem nedaleko obce Podmokly. V uvedeném místě jsou skalní útesy a procházeli zkratkou. Při chůzi ve tmě došlo k pádu jeho kamaráda ze srázu. Druhý muž křičel o pomoc a volání uslyšela žena, která zatelefonovala  na tísňovou linku," říká mluvčí policie Dana Ladmanová.

Okamžitě se rozjela rozsáhlá pátrací akce. Na místo byli přivoláni hasiči a policisté, kteří pátrali v členitém terénu. Bohužel pátrání mělo tragický konec. "Do akce byl nasazen i policejní vrtulník s termovizí. Ráno byl pohřešovaný muž nalezen u srázu bez známek života. Na místo vyjeli policisté z oddělení obecké kriminality a byl přivolán i koroner. K objasnění příčiny úmrtí muže byla u zemřelého nařízena soudní pitva," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24