QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muž sjížděl schody na koloběžce! Zasahovat museli strážníci i záchranáři - FOTO

15.11.2018 12:54

Další zásah z kategorie "tomu se nechce věřit" mají za sebou strážníci v Plzni na Skvrňanech. Zachraňovat museli muže, který se zranil při sjíždění schodů na koloběžce...

260974_2

Ke zraněnému muži museli vyjíždět ve středu v pozdních večerních hodinách do Lábkovy ulice na Skvrňanech. Zavolal je svědek celého "kaskadérského vystoupení".

"Po příjezdu strážníků na místo bylo zjištěno, že se oznámení zakládá na pravdě a muž leží zkroucený pod schody, na chodníku, v poloze na zádech. Vzhledem k nepřirozené poloze levé ruky hlídka usoudila, že má muž zlomenou ruku v oblasti lokte," popisuje Andrea Vlčková z městské policie.

Strážníci tak na místo přivolali záchranku a začali se starat o poraněného muže. "Před příjezdem zdravotnické záchranné služby strážníci donesli zdravotnický batoh, ze kterého vyndali izotermickou folii a zabalili do ní ležícího muže. Vzhledem ke komplikované zlomenině levého lokte a neschopnosti muže ohnout kolena se posádce záchranky nedařilo muže dostat ze země na nosítka," pokračuje Andrea Vlčková. Hlídka tak přinesla ze služebního auta plachtu a teprve s její pomocí se jim společnými silami se záchranáři podařilo muže naložit na nosítka.

Strážníci pak záchranáře s mužem doprovodili až do nemocnice.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24