QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muž sliboval sjednání sexuálních služeb. Oběť na ženu čekala marně - FOTO

28.04.2018 9:39

Pořádně naletěl mladý muž, který se nechal nalákat od neznámého podnikavce v jednom z barů. Podvodník mu měl "dojednat" sex se ženou. Policie zveřejnila záznam z kamery!

Případ řeší policisté už od konce letošního roku, zatím ale bezúspěšně. Muže, který z oběti vylákal několik tisíc, se zatím vypátart nepodařilo. Proto se nyní policisté obrací s žádostí o pomoc na veřejnost. Není navíc vyloučené, že podvodníkovi mohlo naletět víc mužů.

"Policisté obvodního oddělení Rokycany od 25. února tohoto roku pátrají po dosud neznámém pachateli, který měl uvedený den v brzkých ranních hodinách v jednom z rokycanských barů vylákat od poškozeného částku pět tisíc korun. Neznámý muž cizinci  přislíbil zprostředkování služby v podobě potěšení ze strany druhého pohlaví za uvedenou částku," říká mluvčí policie Hana Kroftová.

Z baru pak oba muži odešli do bydliště cizince. Na ženu, která by ho obšťastnila, ale čekal marně. "Poškozený očekával příchod neznámé ženy, ale to se nestalo. Neznámý muž zmizel i s vylákanou hotovostí. Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání přečinu podvodu," dodává policejní mluvčí.

Policie nyní zveřejnila záznam z kamery v baru. Na snímku je muž, který by mohl policistům s vyšetřováním případu pomoct. Svědci se mohou ozvat rovnou na linku 158 nebo přímo rokycanským policistům na lince 974 335 651.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24