Muž vykonal potřebu přímo na Americké před zraky strážníků - FOTKY

12.10.2018 15:14

Na páteční obchůzku na Americké v Plzni strážníci jen tak nezapomenou. Namol opilý muž přímo před nimi začal vykonávat potřebu. Výkaly po sobě musel uklidit...

PA120014
PA120014PA120015

Naprosto otřesný případ museli řešit strážníci v pátek ráno v Plzni na Americké. Hlídka si všimla muže, který spal ve spacáku na chodníku a vzbudila ho. Tím odstartovalo doslova nechutné divadlo.

"Jakmile se muž vzbudil, bylo hned jasné, že mu v těle koluje značné množství alkoholu. S vulgaritami vyřčenými na adresu strážníků si absolutně hlavu nelámal a postavil se na nohy, podešel kousek o několik metrů, stáhl si kalhoty a naprosto bezostyšně začal před jejich zraky močit a kálet na chodník," popisuje mluvčí městské policie Jana Pužmanová. Celou záležitost navíc okomentoval slovy ´Když musíš, tak musíš´.

Strážníci se rozhodli s ním nejdřív zamířit na policejní oddělení kvůli zjištění totožnosti. Ještě před tím ale vyfasoval náčiní a musel po sobě nepořádek uklidit. "Z policejního oddělení, kde se mimo jiné potvrdilo, že jde o jednatřicetiletého muže, putoval pak na záchytku, jelikož nezvládal své jednání. Byl totiž ustavičně vulgární a stále narušoval veřejný pořádek. Při orientační dechové zkoušce provedené už v daném zařízení nadýchal 2,18 promile. Po vystřízlivění bude dořešen za přestupkové jednání, za něž mu mohou příkazem na místě uložit strážníci pokutu do 10.000 korun," pokračuje mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24