QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muž z Nýrska napadl dvě ženy na nádraží v Klatovech, teď je ve vazbě

23.07.2016 15:46

46letý muž z Nýrska napadl fyzicky i slovně dvě ženy na klatovském nádraží. Šlo o jednu zaměstnankyni drah a mladistvou dívku. Muž skončil ve vazbě.

FOTO QAP_mrize

"Od komisaře ze služby kriminální policie a vyšetřování převzal usnesení o zahájení trestního stíhání šestačtyřicetiletý muž z Nýrska, který byl obviněn z přečinu výtržnictví. Muž ve středu 20. července letošního roku v objektu vlakového nádraží v Klatovech se dopustil výtržnosti, kdy napadl jiné osoby," potvrdila mluvčí policie Dana Ladmanová.

K napadení došlo odpoledne před půl čtvrtou. "V 15.25 hodin na místě veřejnosti přístupném nejdříve slovně napadl zaměstnankyni drah a následně i mladistvou dívku, která se nacházela opodál. Muž dívku napadl i fyzicky a objekt opustil. Do třiceti minut byl podezřelý muž zajištěn strážníky městské policie nedaleko nádraží, kteří jej převezli na obvodní oddělení policie," popsala dále mluvčí policie. 

Podle rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. Jde o muže v minulosti již několikrát za různou trestnou činnost odsouzeného.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24