QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

Muž zemřel po sexu s prostitutkou! Případ řeší kriminálka

22.03.2018 14:46

Smrt 62letého muže řeší domažlická kriminálka. Cizinec zemřel v autě po sexuálních hrátkách s prostitutkou. V případu je nařízená pitva.

20170112_095954_resized

Domažličtí kriminalisté se v současné době zabývají smrtí 62letého muže. K případu vyjížděly složky IZS ve středu večer k obci Chrastavice. Původně totiž byla událost řešená jako dopravní nehoda (více zde).

"Policisté po příjezdu na místo zjistili, že dvaašedesátiletý cizinec krátce předtím nabral v Domažlicích pětatřicetiletou ženu, se kterou odjeli k obci Chrastavice. Zde se ve vozidle oddávali sexuálním hrátkám. Když bylo po všem, v důsledku zdravotní indispozice řidič s vozidlem sjel mimo zpevněnou část polní cesty a zemřel. Vozidlo bokem narazilo do stromu a zastavilo," říká mluvčí policie Dagmar Brožová.

Žena, která byla ve vozidle také, utrpěla lehčí zranění. Smrtí cizince se nicméně policie dál zabývá. "Přivolaná lékařka konstatovala smrt muže a jako předběžnou příčinu úmrtí určila srdeční selhání. Vyloučila souvislost úmrtí s dopravní nehodou a nařídila zdravotní pitvu zemřelého. Případem se dále zabývají kriminalisté služby kriminální policie a vyšetřování Domažlice," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24