QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muži nechtěli v baru nalít alkohol, na protest se přímo "na place" svlékl - FOTO

13.09.2018 11:38

Poměrně kuriózní případ řešili strážníci v jednom z barů na Doubravce v Plzni. Opilý muž se tam svlékl, když mu obsluha odmítla nalít alkohol...

Bar Doubravka

S opilci si strážníci plzeňské městské policie poměrně dost užijí. Tentokrát museli k incidentu v souvislosti s alkoholem vyjíždět do jednoho z barů na Doubravce. Zavolala je obsluha kvůli "potížím" s jedním z hostů.

"Do provozovny jim přišel posedět lehce podnapilý muž, který se dožadoval nalití alkoholu. Místo toho měl podle oznamovatelky ale dostat sklenici s vodou. Po nějaké chvilce se jim tam zřejmě na protest svlékl. Když dorazila na místo hlídka městské policie, seděl u stolu pouze v tričku, jinak nahý," popisuje mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Po výzvě strážníků se muž sice oblékl, ale pořízení s ním nebylo úplně jednoduché. "Pětasedmdesátiletý muž odmítl provedení dechové zkoušky. Po vyřešení přestupkového jednání pokutou, bar po svých opustil. Hlídku však stačil ještě mezitím poučit o právním státě a policejní brutalitě," dodává mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24