QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Domažlicku havaroval Harley Davidson, policie hledá svědky

31.07.2017 13:16

Muž s motorkou Harley Davidson se údajně vyhýbal červenému vozidlu v protisměru a havroval. Policie žádá o pomoc veřejnost, hledá svědky nehody.

harley foto PCR_1
harley foto PCRharley foto PCR_1

"Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče," uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Muž s motorkou Harley Davidson havaroval 29. července v 15:15 hodin na silnici II. třídy č. 193 mezi obcemi Borovice a Velký Malahov.

"Řidič jel ve směru od obce Borovice na Velký Malahov a po projetí mírné levotočivé zatáčky v klesání podle jeho vyjádření ve snaze vyhnout se střetu s protijedoucím vozidlem nezjištěného typu červené barvy najel s motocyklem na pravou krajnici a dále pokračoval do pravého silničního příkopu, kde havaroval. Ke střetu s protijedoucím vozidlem nedošlo. Škoda na motocyklu byla vyčíslena na 150 tisíc korun," uvedla dále policejní muvčí.

Svědci se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

foto: PČR

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24