QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Domažlicku usmrtil vlak mladíka, případ šetří kriminálka

29.01.2018 19:33     29.01.2018 19:43

K tragické události došlo na Domažlicku, nedaleko Poběžovic vlak usmrtil člověka. Na místo tragédie byl povolán koroner. Provoz na trati byl zcela zastaven.
 

QAP FOTO koleje

Ke střetu došlo v pondělí odpoledne kolem 16. hodiny na trati 184 - Domažlice - Planá u Mariánských Lázní. Vlak srazil mladého muže mezi Poběžovicemi a Mutěnínem. Podle informací ČD byla osoba v kolejišti. Zatím není jasná příčina, mohlo se ale jednat o sebevraždu.

Provoz na trati byl zcela zastaven. Až do večerních hodin nahradily vlaky autobusy, a to mezi železničními stanicemi Poběžovice a Hostouň.

Tragédii i nadále vyšetřuje policie. Případ si převzala kriminálka. "Třiadvacetiletý muž utrpěl devastující zranění, kterým na místě podlehl. Na místo vyjel koroner a domažličtí kriminalisté, kteří nařídili soudní pitvu zemřelého. Dále prověřují, zda se jednalo o sebevraždu, či nešťastnou náhodu. U strojvedoucího byla provedena dechová zkouška s výsledkem negativním," řekla k události mluvčí policie Dagmar Brožová. Ve vlaku cestovalo osmnáct cestujících a dva zaměstnanci Českých drah. Nikdo z nich při střetu nebyl zraněn.  

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24