Na jižním Plzeňsku řádí vykradač chat! Policie shání svědky - ZÁZNAMY Z KAMER

21.05.2018 13:09

Policie na jižním Plzeňsku vyšetřuje sérii vloupání do chat. Bezpečnostní kamera zachytila člověka, který by mohl s vyšetřováním pomoct, a nyní shání všechny svědky.

Zatím neznámý zloděj se vloupal do tří chat v osadách Koukalka Borovno a Mítov v období od března do května letošního roku. Celkem má na svém kontě škody za skoro dvacet tisíc. 

"Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání přečinu krádeže vloupáním a přečinu porušování domovní svobody," říká mluvčí policie Iveta Kořínková s tím, že majitelé chat by měli i dál dbát na zvýšené ochraně majetku. 

Po vykradači se stále pátrá. Policie ale získala záznamy z kamer, které by mohly pomoct. "Při prověřování se policistům podařilo získat fotografie ze záznamu, na kterých je zachycen muž, který se v inkriminovanou dobu pohyboval poblíž místa, kde došlo k trestnému činu, a mohl by být pro policisty důležitým svědkem. Proto žádáme širokou veřejnost o pomoc," dodává policejní mluvčí.

Případní svědci se mohou na policii obrátit buď přímo na obvodním oddělení v Blovicích, volat mohou ale také na telefonní číslo 974 326 710 nebo na tísňovou linku Policie České republiky 158.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24