QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Karlovarské znovu platí omezení! Teď kvůli opravám kanalizace

10.04.2018 13:33

Řidiči na Karlovarské v Plzni musí znovu počítat s komplikacemi. V části směrem do centra začala oprava kanalizace, která potrvá až do září letošního roku.

Karlovarská, Pod Záhorskem, směr do centra

Hlavní tah ze Severního Předměstí do centra Plzně se v posledních měsících stal pro řidiče ještě větší zátěží na nervy. Po tom, se budoval třetí jízdní pruh, teď se začalo pro změnu pracovat na další akci. Tou je oprava kanalizace, která už potřebovala nutný zásah.

Práce se týkají tentokrát prostředního jízdního pruhu. "Začala první etapa, která potrvá až do července letošního roku. Dopravní omezení bude do 29. dubna. Druhá etapa bude zahájená v květnu a týkat se bude křižovatky Lidická - Karlovarská. V tomto případě bude dopravní omezení až do září letošního roku," řekla mluvčí vodárny Kateřina Chmelíčková.

Kompletně budou práce dokončené až v říjnu. "Až dokončí vodárna oprava kanalizace, budeme pracovat na úpravě povrchu a dokončení stavby," dodává Pavel Grisník, vedoucí odboru investic magistrátu města.

Pro objížďku v místech aktuálních oprav slouží levý jízdní pruh a také nový, který v posledních měsících vznikl. S nutnou opravou kanalizace se čekalo právě až do doby, kdy bude třetí jízdní pruh hotový, aby mohl sloužit řidičům v rámci objížďky.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24