QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Karlově se buduje moderní autoservis, který budete mít rádi

05.08.2016 12:25

NEHODA.CZ otevře motoristům nový servis v Plzni na Karlově již v září. Přinášíme vám aktuální informace o průběhu prací.

nehoda budova

Autoservis, kde za vás vyřeší kompletně vše, co se týká vašeho vozu. I tak by se dal charakterizovat autoservis, který se právě buduje v Plzni na Karlově. Filozofie firmy, která za novým moderním autoservisem stojí, je celkem jednoduchá. „Myslíme v první i poslední řadě na zákazníky,“ říká spolumajitel firmy NEHODA.CZ Jan Muchna a vysvětluje, že svým klientům bude servis hlídat vše od termínů technické kontroly po výměnu oleje a seřízení brzd. Znáte to, leckdy totiž přijdete na to, že vám propadala technická až při policejní kontrole. Pokud ale budete zákazníkem nového autoservisu NEHODA.CZ na Karlově, i na to vás pracovníci servisu včas upozorní.

NEHODA.CZ byla známá hlavně jako asistenční služba při nehodách, její pracovníci za vás vyřizovali škody a pojistné události po havárii či nehodě. Tuto službu NEHODA.CZ nabízí i nadále včetně autopůjčovny. Navíc ale společnost provozuje autoservis ve Starém Plzenci. Ten už v současné době nestačí poptávce, a tak se majitelé rozhodli pro ambiciózní plán. Vybudovat moderní autoservis s vlastní lakovnou. „Na Karlově budeme mít k dispozici 1000 metrů čtverečních, nové technologie a moderní zázemí. Naši mechanici budou mít mnohem větší komfort. Udělají více práce. Budeme mít nově k dispozici geometrii a lakovnu. Tyto záležitosti jsme museli dosud řešit subdodavatelsky, to se změní. Budeme v tomto ohledu svými pány,“ vysvětluje Jan Muchna.

V hale, kde se autoservis buduje, běží práce naplno. Finišuje se s přípravami, instalacemi technologií, zapojováním přístrojů, tak aby se servis ze Starého Plzence mohl co nejdříve přestěhovat. Vše se musí stihnout do poloviny září, kdy se bude autoservis na Karlově otevírat. Na své nové a hodně moderní pracoviště už se těší i pracovníci ze Starého Plzence. „Nejen já, ale i moji kolegové se už hodně moc do nového těšíme,“ přiznává autoklempíř Petr Hejl, který v autoservisu NEHODA.CZ pracuje už osm let. „Je to pro mě posun, budu pracovat v moderním špičkovém prostředí, to je radost pro každého, kdo s auty dělá,“ usmívá se Petr.

Na závěr snad už jen zmínka, kam se svým plechovým miláčkem nově můžete jezdit. Autoservis NEHODA.CZ leží v areálu plzeňské Škodovky, jezdit se do něj bude 8. bránou.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24