QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.04.2024 11:00

Tip na výlet do Křimic

Nenáročná trasa plná zajímavostí vás zavede i do vyhlášené restaurace Roští.

Na Klatovsko letěl vrtulník, u Sušice se stala vážná nehoda - FOTKY

16.10.2017 12:16     16.10.2017 14:04

V pondělí před polednem došlo k vážné nehodě na Klatovsku. U Sušice se čelně střetla dvě auta. Silnice byla po nehodě zcela uzavřena.

sušice5
sušice dvasušicesušice3sušice4sušice5

Při vyprošťování a záchranných pracích byla silnice číslo 169 u Sušice zcela uzavřena. Na místo byl povolán i vrtulník letecké záchranné služby. Celkem byly zraněny tři osoby.

Podle mluvčího záchranky byla žena s úrazem hlavy letecky transportována do Plzně. Dvě osoby utrpěly lehčí zranění, záchranná služba je převezla pozemní cestou na chirurgii.

"Padesátiletý muž z Nalžovských Hor řídil osobní vozidlo tovární značky Škoda Felicia s přívěsem po pozemní komunikaci ve směru od obce Sušice na obec Horažďovice. Za Sušicí odbočoval vlevo do kovošrotu, přičemž nedal přednost v jízdě osobnímu vozidlu tovární značky Škoda Felicia, které jelo od Horažďovic na Sušice a které řídil šestapadesátiletý řidič z Horažďovic," uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Po střetu bylo jedno vozidlo odraženo na zábradlí mostu přes řeku Ostružná.

"Při dopravní nehodě utrpěl zranění šestapadesátiletý řidič a jeho pětapadesátiletá spolujedoucí. Ta byla transportována letecky do nemocnice v Plzni. Řidič byl převezen sanitkou do klatovské nemocnice," uvedla dále policejní mluvčí.

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24