Na Klatovsku zemřel muž po zásahu elektrickým proudem -FOTKY!

23.11.2017 14:37     23.11.2017 20:26

Bohužel marný boj o život muže svedli ve čtvrtek odpoledne záchranáři v Janovicích nad Úhlavou. Muž byl zasažen elektrickým proudem. Případem se zabývá policie.

pracovní uraz janovice (5)
pracovní uraz janovice (4)pracovní uraz janovice (2)pracovní uraz janovice (6)pracovní uraz janovice (7)pracovní uraz janovice (8)pracovní uraz janovice (5)pracovní uraz janovice (9)

K muži zasaženému elektrickým proudem vyjížděli záchranáři před druhou hodinou odpoledne. Na místo povolali několik posádek a dokonce i vrtulník záchranky. Bohužel ani rychlý zásah už muži život nezachránil.

"Muž byl na místě resuscitován," řekl mluvčí záchranky Martin Brejcha. Záchranáři o jeho život bojovali několik desítek minut.

Tentokrát ale marně. "Muž, ročník 1963, po neúspěšné resuscitaci bohužel zemřel. Na místo je povolán koroner k provedení prohlídky těla zemřelého. Pravděpodobně se jednalo o úraz elektrickým proudem," doplnil mluvčí krajských záchranářů.

Případem se zabývá i policie, událost šetří jako pracovní úraz.

"Dva pracovníci elektro firmy prováděli napojení novostavby domu na sloupek elektrického napětí. Při manipulaci se sloupkem byl jeden z mužů zasažen elektrickým proudem," popsala neštěstí mluvčí policie Markéta Fialová.

FOTO: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24