Na místě nehody zůstali dva opilí muži! Policie hledá svědky

25.04.2017 7:58

V zapeklitý případ se proměnila nehoda, ke které došlo v Nýřanech. Po nechodě se škodou víc jak 100 tisíc zůstali na místě dva muži pod vlivem alkoholu. Ani jeden prý ale neřídil…

nehoda tylovka (7)

Policisté na severním Plzeňsku řeší celkem kuriózní nehodu, do jejíhož průběhu by mohli vnést světlo svědci.

K nehodě došlo v Nýřanech v ulici Osvobozených politických vězňů 16. Dubna v časných ranních hodinách. „Dosud nezjištěný řidič s vozidlem tovární značky VW jel po silnici druhé třídy, kde zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a před místním domem přejel na chodník a pravou přední částí vozidla narazil do skříně veřejného osvětlení města Nýřany, dále poškodil elektrickou skříň ČEZ distribuce s.r.o., telefonní skříň České telekomunikační infrastruktury a.s. a dále poškodil oplocení domu,“ popsala mluvčí policie Hana Rubášová s tím, že škoda je odhadnutá na 112 tisíc.

Řidič na místě nehody ale údajně nebyl. Při příjezdu hlídky nicméně na místě byla trojice mužů a jeden z nich byl dokonce i majitelem vozidla.Policisté vyzvali osoby, které se na místě nacházely, aby se podrobily dechové zkoušce na přítomnost alkoholu. U dvou mužů přístroj detekoval hodnotu přes jednu promile alkoholu. U třetího muže byla provedená dechová zkouška s negativním výsledkem,“ dodává mluvčí policie. Podle jejích slov se ale ani jeden k řízení auta nepřiznal a majitel vozu tvrdil, že mu ho někdo ukradl.

Policie tak shání svědky nehody. Obrátit se mohou buď přímo na dopravní policisty na telefonním čísle 974 326 111 nebo mohou volat linku tísňového volání 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24