QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na nákupy i zábavou! Mega nákupní sobota v modehaus Garhammer!

12.09.2017 19:59

Ve vyhlášeném módním domě Garhammer v bavorském Waldkirchenu se chystá zajímavá akce! Mega nákupní sobota s bohatým programem a nákupy až do půlnoci bude už 23. září! 

Außenansicht-Blocher-Garhammer-130
garhammer1garhammer2ansicht-ringmauerboss-shopdamen-premiumbaumhauskinderschuheschuhe-herrentop-shopAußenansicht-Blocher-Garhammer-130Mega -9Blocher-Garhammer-086Mega -11Mega -10Mega -38Modehaus-Garhammer-1Modehaus-Garhammer-2Modehaus-Garhammer-3Modehaus-Garhammer-4Modehaus-Garhammer-5Modehaus-Garhammer-6Modehaus-Garhammer-7Modehaus-Garhammer-8Modehaus-Garhammer-9Modehaus-Garhammer-10

Mega nákupy až do půlnoci v módním domě Garhammer ve Waldkirchenu proběhnou v sobotu 23. září. Otevřeno bude od 9 hodin až do půlnoci. Užít si tak můžete super dlouhé nákupy se spoustou zábavy.

Odpoledne na vás čeká dětský program s klaunem. Večer bude ve znamení živé hudby se Steffi Denk a kapelou Groove Orange. Hřebem večera pak bude artistická show.

Módní dům Garhammer najdete v bavorském Waldkirchenu, 30 km od Strážného.

Chcete se dozvědět více o modehaus Garhammer, čtěte: Tip na komfortní nákupy! Modehaus Garhammer je úspěšný už čtyři generace! VIDEO

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24