QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na několika místech Plzně nepoteče v příštích dnech voda

19.09.2016 10:02

Hned několik částí Plzně bude v tomto týdnu bez vody. S komplikacemi musí počítat lidé v Božkově, na Slovanech a také v Chrástu. Čtěte podrobnosti!

voda ilustrace QAP_CZ (10)

K přerušení dodávky vody dojde v souvislosti s napojováním nových vodovodních řadů. Jako první na řadu přijde Božkov, následovat bude část Slovan a nakonec musí s problémy počítat lidé v Chrástu.

V Božkově nepoteče voda v úterý 20. září od 8 do 14 hodin. Odstávka se týká ulic Letkovská, Dubnická, Okružní, Kristinovská, Nad Roklí, Buksická, K Bukové, K Sadu, Zahradnická, K Hrádku, U Památníku, Meruňková, U Křížku, Švestková, Ve Višňovce, K Potoku, V Podlučí, Poříční, Libušínská číslo 94 a 98 a Božkovského náměstí. "Cisterny s pitnou vodou budou přistaveny. Po opětovném obnovení dodávky vody může dojít k jejímu přechodnému zakalení," upozorňuje vodárna.

Ve čtvrtek 22. září budou bez vody lidé v několika ulicích na Slovanech. Přerušení potrvá také od 8 do 14 hodin a týká se ulic Jasmínová číslo 7 a 9, Šeříkové ulice, Nepomucké 43, U Pumpy 14, zadní části Chválenické ulice a ulice Na Průtahu. také v tomto případe budou mít obyvatelé oblasti k dispozici cisternu s pitnou vodou.

V pátek 23. září se bude napojovat vodovodní řad v Chrástu a i tam dojde na přerušení dodávky vody, konkrétně od 8 do 16 hodin. Tam bude bez vody část ulice U Trati, Polní, Benátské, Příční, Průběžné, U Stadionu, Ovocné, Široké, Na Jarově, Úzké a celá Nová ulice. 

Bližší informace mohou zákazníci získat na telefonní lince centrálního dispečinku společnosti na čísle 377 413 444.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24