Na plzeňské radnici opět funguje vánoční pošta

11.12.2017 13:43

V mázhauzu plzeňské radnice opět po roce nabízí své služby speciální vánoční pošta. Otevřeno bude až do Vánoc, pro razítko můžeme vyrazit i den před Štědrým dnem.

postak

Mázhauz plzeňské radnice ovládla předvánoční atmosféra. Už před víkendem se instaloval Velký plzeňský betlém a od pondělního rána funguje i oblíbená vánoční pošta.

"Tradiční vánoční pošta funguje od dnešního dne. K zakoupení jsou vánoční pohlednice, přáníčka do obálky i papírové betlémy. Pošťák má připravené speciální vánoční razítko, kterým opatří nejen vánoční pohlednice určené k rozeslání známým a příbuzným, ale také dopisy určené přímo Ježíškovi. Děti je mohou zanechat v pošťákově vánoční schránce," říká Helena Prokopová, vedoucí marketingu PLZEŇ - turismus.

Vánoční pošta je otevřená každý den od 10 do 17 hodin až do 22. prosince. Den před Štědrým dnem, tedy 23. prosince, se bude úřadovat jen do 15 hodin.

Při návštěvě vánoční pošty se mohou návštěvníci aktuálně pokochat i originálním Velkým plzeňským betlémem, který čítá na osm stovek figurek. Betlém bude na radnici i po Vánocích, k vidění bude až do 7. ledna. Více se dočtete zde.

FOTO: PLZEŇ - turismus

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24