QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Pohádkovém statku slaví Velikonoce, přivítají vás tu i kůzlátka

15.04.2017 17:11

Velikonoce ovládly nejrůznější místa v celém regionu. Velikonoční oslavy se rozjely v pátek i na Pohádkovém statku Břasy-Vranovice. Přinášíme info a fotky!

pohadkovy statek 11
pohadkovy statek 3pohadkovy statek 5pohadkovy statek 6pohadkovy statek 11pohadkovy statek kuzlatkapohadkovy statek kuzlatka1pohadkovy statekpohadkovy statek2pohadkovyv statek 1pohadkovy statek7pohadovy statek6

Velikonoce se na Pohádkovém statku budou slavit až do pondělí 17. dubna. Program je připraven každý den od 10 do 17 hodin.

"Každý den vždy v 11 a 15 hodin se koná pohádková škola nebo průvodcovaná prohlídka pohádkovou stodolou. Jinak tu máme pohádkovou stezku a rukodělnou dílničku," prozradil QAPu majitel statku a principál strašidel Zdeněk Zajíček.

Pohádkový statek najdete v obci Vranovice u Břas na Rokycansku. Kromě pohádkových bytostí a strašidel tady najdete i zvířátka. Přivítají vás tu třeba i malá kůzlátka. Ta jsou zdejším nejnovějším přírůstkem, narodila se 12. dubna.

O Velikonocích navíc dostaly výzdobu i zdejší stromy, na jednom najdete například vajíčka, na druhém ale třeba klobásky. Podle Zdeňka Zajíčka je to tzv. klobásovník.

foto: Pohádkový statek

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24