QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Rokycansku vyhasly během víkendu dva životy

15.10.2018 13:12

Celkem u 17 nehod zasahovaly záchranné složky od pátku do pondělního dopoledne. A dvě nehody z toho byly tragické, nehody na Rokycansku šetří rokycanská kriminálka, je nařízena pitva.

Pnovany

K první tragické nehodě na Rokycansku došlo v sobotu před půlnocí v ulici Dělostřelců v Rokycanech.

"Řidič dodávkového vozidla měl vyjíždět s  vozidlem z parkovacího místa, kdy následně mělo dojít ke střetu s mužem, který se v této době nacházel v přesně nezjištěné poloze před vozidlem. Dvaačtyřicetiletý muž, který se nacházel před vozidlem, utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Policisté při šetření řidiči na místě provedli dechovou zkoušku, která byla s negativním výsledkem. Veškeré okolnosti dopravní nehody jsou nadále v šetření rokycanských kriminalistů," uvedla mluvčí policie Hana Kroftová.

K druhé tragické události vyjížděli policisté o několik hodin později do katastru obce Skořice na Rokycansku. "Z dosavadního šetření vyplývá, že po čtvrté hodině ranní došlo na poli ke střetu osobního vozidla tovární značky Volkswagen Passat s dvaadvacetiletým mužem (cizinec), který utrpěl poranění neslučitelná se životem. Před touto událostí cestovaly ve vozidle čtyři osoby (1 žena a tři muži),ů uvádí policejní mluvčí.

Také touto nehodou se kriminalisté dále zabývají. "I v tomto případě jsou veškeré okolnosti včetně zkoumání ovlivnění alkoholu nadále ve fázi prověřování. V obou případech byla nařízena soudní pitva a případy se nadále zabývají rokycanští kriminalisté," říká dále Hana Kroftová.

Celkem ale záchranné složky vyjížděly od pátečního rána až do pondělního dopoledne k 17 nehodám. V pondělí dopoledne vyprošťovali muže z havarovaného vozidla na Borských polích. Tady došlo ke střetu automobilu s kamionem.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24