QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na scénu! Začíná festival muzikálových nadějí

18.06.2018 19:05

Přijďte se podívat na naděje muzikálového divadla. První ročník festivalu NA SCÉNU! vás seznámí se studenty muzikálových škol, ale přinese i bohatý doprovodný program.

 

abbec2ed35af6b737953157a08bed33a_XL

Po loňském "nultém" ročníku chystá Divadlo J. K. Tyla v Plzni další ročník festivalu muzikálových nadějí NA SCÉNU! Od 19. do 24. června proběhne na Malé scéně divadla Josefa Kajetána Tyla první ročník festivalu.

Cílem akce je seznámit diváky se studenty muzikálových škol a zároveň s novou původní domácí muzikálovou tvorbou. Pro návštěvníky je připraven doprovodný program v podobě workshopů, seminářů a přednášek. Program obohatí i soubor Muzikálu DJKT se svojí inscenací Sweeney Todd.

JAMU Brno - Divadlo na Orlí představí 19. června Tajný deník Adriana Molea.

Mezinárodní konzervatoř Praha zahraje 20. června Miluji tě, ale… Má to háček a 21. června Pomáda in Čzech.

Pražská konzervatoř přiveze na 22. června Zpívající Benátky.

Na 23. června soubor muzikálu DJKT připravil Sweeney Todd-Ďábelský lazebník z Fleet Street (muzikálový thriller).

24. června zahraje Pražská konzervatoř hity Barbry Streisandové pod názvem Evergreen.

Doprovodný program nabízí lekce jevištní mluvy s Evou Spoustovou, muzikálovou choreografii se švýcarským choreografem a režisérem Simonem Eichenbergerem či muzikálový trénink tance s Denisou Kubášovou. Lumír Olšovský, šéf plzeňského muzikálu, připravil workshop Herec – lhář.

Vstupenky lze zakoupit v pokladnách DJKT, na webových stránkách divadla nebo v síti Plzeňské vstupenky. Zájemci mohou využít výhod festivalového pasu, jenž umožní vstupy s výraznou slevou. Více o festivalu k nalezení na: www.djkt.eu/na-scenu.

Foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24