QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na toaletách v Olympii se povaloval polonahý opilec - FOTO

22.05.2018 15:53

Strážníci měli v Plzni zase plné ruce práce s opilci. Vyjíždět museli tentokrát i do Olympie v Černicích, kde si na toaletách doslova ustlal polonahý opilec.

IMG_20180521_160118

Vypadá to, že záchytka je v Plzni jedním z nejvyužívanějších míst pro nocleh a nucený odpočinek. Minimálně strážníci tam se svými "klienty" míří v podstatě každý den.

Tentokrát tam během jediné hodiny převezli hned dva muže. Jedním z nich byl i namol opilý muž, který ležel na podlaze toalet v Olympii. Tam nakonec vyjelo speciální auto pro převoz opilců. "Strážníci byli přivoláni hlídkou ze služebny Slovany. Ta po předchozím přijatém oznámení objevila na tamních toaletách silně opilého muže, který nezvládal chůzi po vlastních nohou," potvrdila mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Ani ne o hodinu dřív přitom stejné auto muselo vyjíždět do Sirkové. "U přechodu pro chodce se na trávě povaloval alkoholem zmožený muž. Se strážníky, kteří dorazili na místo, se snažil komunikovat, ale šlo mu to těžce kvůli silné opilosti. Šestatřicetiletého cizince strážníci vyzvali k provedení dechové zkoušky, jejím výsledkem byla naměřená hodnota 3,61 promile," dodává mluvčí strážníků s tím, že i on skončil na záchytce.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24