QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na volby se připravuje i ČEZ, posílil pohotovostní čety

19.10.2017 13:55

Volby jsou za dveřmi. Na to, aby proběhly bez problémů, myslí i ČEZ. Dokonce posílil na dny voleb i počty pohotovostních čet a počet pracovníků na dispečinku. Čtěte podrobnosti.

ilustrační foto vedení ČEZ Distribuce

ČEZ Distribuce ze Skupiny ČEZ přijala opatření, díky kterým by měl být zajištěn zdárný a bezproblémový průběh voleb. Společnost zrušila v termínu voleb plánované odstávky elektřiny a posílila počty pracovníků jak v terénu tak i na call centru a dispečinku pro nenadálé poruchy způsobené počasím.

"Na celém zásobovacím území společnosti ČEZ Distribuce v termínu od 20. října, 13:00 hod do 22. října, 24:00 hod, nebudou prováděny plánované práce na distribučním zařízení, se kterými by bylo spojeno přerušení nebo omezení dodávky elektřiny," vysvětluje mluvčí Skupiny ČEZ pro západní Čechy.

ČEZ navíc navýšil počty pohotovostních čet, posílil pohotovosti pracovníků dispečinku a call centra.

"V případě nenadálého výpadku elektřiny ve volebních místnostech prosím nejprve zkontrolujte jističe v objektu, následně pak volejte na bezplatnou linku ČEZ Distribuce 800 850 860. Dodávky obnovíme v nejkratším možném čase," informuje mluvčí Skupiny ČEZ pro západní Čechy Michaela Jirovcová

ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24