Na zahradě pěstoval marihuanu. Rostliny byly vysoké i přes dva metry

22.07.2018 13:04

Desítky rostlin konopí, z nichž některé dosahovaly až neuvěřitlné výšky, se našly na pozemku u rodinného domu. Úrodu místo pěstitele sklidila policie. 

1

Tentokrát si úspěch v odhalení "pole" marihuany připsali na konto policisté na Klatovsku. Konkrétně nedaleko Švihova, kde pozemek u rodinného domu sloužil pro pěstování konopí. 

Tentokrát se pěstitel skutečně pekonal. Podařilo se mu vypěstovat rostliny až úctyhodné výšky. "Policisté na oddělení obecné kriminality prověřují pěstování konopí na pozemku u rodinného domu v obci u Švihova. V době od poloviny měsíce dubna do 13. července letošního roku muž v obci u Švihova pěstoval na různých místech u rodinného domu rostliny konopí. Muž vydal celkem 34 rostlin konopí, které budou předány k dalšímu zkoumání. Vypěstované rostliny byly o výšce v rozmezí od 55 do 230 centimetrů," říká mluvčí policie Dana Ladmanová.

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání nedovolené pěstování rostlin obsahujících omamnou nebo psychotropní látku.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24