QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nadměrný náklad nebo kamion poškodil viadukt v Běšinech! Řidič ujel

09.02.2018 14:51

Policie šetří poškození viaduktu v Běšinech na Klatovsku. Kvůli tomu musel být zastavený i železniční provoz. Policie shání svědky a zejména záznamy z kamer projíždějících aut.

FOT_PČR (2)

K poškození viaduktu na hlavním tahu z Klatov na Železnou Rudu došlo ve čtvrtek 8. února v době mezi 10:40 až 11:50. Pod viadukt vjelo buď nákladní auto nebo nadměrný náklad, který se ovšem do prostoru nevešel.

"V obci Běšiny nerespektoval dopravní značku označující dovolenou výšku pro průjezd pod železničním mostem. Řidič s vozidlem projel pod viaduktem, kdy posunul mostní konstrukci a z místa ujel. V důsledku poškozené železniční tratě byla na uvedené trase zastavena železniční doprava," říká mluvčí policie Dana Ladmanová.

Policie celou událost šetří jako dopravní nehodu a pátrá po neznámém řidiči. Zároveň žádá o pomoc všechny svědky, kteří by mohli poskytnout důležité informace. "Žádáme i další řidiče, kteří v uvedenou dobu projížděli po uvedené komunikaci v obou směrech a používali kameru ve vozidle, aby policistům poskytli záznam," dodává policejní mluvčí.

Svědci se mohou na policii obracet v pracovní dny na telefonní čísla 974 334 251 nebo 974 334 250, informace je možné zaslat také mailem na kt.di.podatelna@pcr.cz.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24