Nákladní auto smetlo v Nýřanech cyklistu! Řidič z místa ujel

19.05.2017 12:38

Nákladní auto s přívěsem srazilo cyklistu v Nýřanech na silnici směrem na Tlučnou. Muž skončil v nemocnici. Řidič nákladního auta ale ani nezastavil a z místa ujel.

6

K nehodě došlo minulý týden v úterý 9. května odpoledne. Policie nyní shání svědky, kteří by pomohli řidiče nákladního auta vypátrat, případně vnesli do vyšetřování nehody světlo.

Nehoda se stala na silnici druhé třídy číslo 203 v Nýřanech v 15:45. "Před místním domem neznámý řidič tohoto vozidla předjížděl cyklistu, který jel stejným směrem. Řidič zřejmě neodhadl délku nákladní soupravy a při vracení se zpět do pravého jízdního pruhu narazil pravou částí návěsu do cyklisty," popisuje mluvčí policie Hana Rubášová.

Cyklista po nárazu havaroval a skončil v nemocnici. "Cyklista byl převezen do nemocnice v Plzni, kde byl následně hospitalizován. Provedená dechová zkouška na přítomnost alkoholu byla u cyklisty s negativním výsledkem. Neznámý pachatel po dopravní nehodě nezastavil a pokračoval v jízdě směrem na obec Tlučná," dodává policejní mluvčí.

Policie se nyní obrací na veřejnost s žádostí o pomoc. Veškeré informace mohou svědci volat buď na telefonní číslo 974 326 111 nebo na linku 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24