QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Náměstí Republiky v Plzni patří tradičním Havelským trhům - FOTKY

11.10.2018 15:31

Centrum Plzně opět po čase patří tradičním trhům. Odstartovaly Havelské trhy, které potrvají až do příštího týdne. Nabízí nejen dobroty, ale i stylové podzimní dekorace.

foto-qap-cz (17)
foto-qap-cz (17)foto-qap-cz (1)foto-qap-cz (4)foto-qap-cz (3)foto-qap-cz (5)foto-qap-cz (6)foto-qap-cz (7)foto-qap-cz (8)foto-qap-cz (11)foto-qap-cz (9)foto-qap-cz (12)foto-qap-cz (13)foto-qap-cz (14)

Sezóna tradičních trhů v centru Plzně se po čase opět rozjela. Náměstí Republiky v tomto týdnu obsadily podzimní Havelské trhy.

Jako tradičně si na trzích přijdou na své gurmáni. K mání jsou opět tradiční dobroty jako halušky, langoše, maso na grilu nebo třeba trdelníky. K dispozici je už i svařené víno nebo medovina. Koupit můžete i kvalitní sýry, pečivo nebo třeba smaženou cibuli a koření.

Kromě dobrot je ale možné na trzích pořídit i stylovou podzimní dekoraci v podobě nejrůznějších sušených květin a proutěného zboží. Nechybí samozřejmě hračky, šperky a keramika. Každý den je také připravený hudební program na pódiu.

foto-qap-cz (7)

Vyvrcholení sezóny pak přijde od listopadu. Největší pozornost vždy lákají Martinské trhy a samozřejmě Vánoční trhy. Martinské trhy začnou 3. listopadu a skončí na svátek svatého Martina 11. listopadu. Krom svatomartinských vín by ani v letošním roce neměl chybět svatý Martin s družinou. Vánoční trhy jsou na programu od 24. listopadu až do 23. prosince. Samotný závěr roku bude patřit Novoročnímu trhu, který už bude skromnější. Stánky s občerstvením a svařákem ale chybět rozhodně nebudou.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24