Namol opilá žena se povalovala přímo na náměstí Republiky - FOTO

21.03.2017 10:51

Doslova sbírat ze země museli strážníci namol opilou ženu přímo na náměstí Republiky. Žena se nedokázala ani postavit na nohy a dýchnout do testeru byl také nadlidský výkon...

NR
NRNR1

S opilou ženou měli co do činění strážníci v pondělí krátce před devátou hodinou večer. Opilost ovšem nebyla zdaleka jediným problémem. Kolem ženy se totiž povalovala doslova změť odpadků.

"Čtyřiapadesátiletou Plzeňanku hlídka našla před devátou hodinou večer. Povalovala se po zemi, s dosti značným nepořádkem kolem sebe. Na zemi kolem ní se válely rozházené staré potraviny, igelitové tašky, papírové ubrousky a nedopalky od cigaret," popisuje mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Žena to navíc s alkoholem víc než přehnala. V podstatě byla úplně mimo sebe. "Alkohol ženu natolik zmohl, že nebyla schopna ani vstát. Rovněž tak dechovou zkoušku se kvůli silné opilosti nepodařilo u ní provést. Po strávené noci na záchytce se žena bude zpovídat z přestupku proti veřejnému pořádku, za který jí hrozí pokuta až do výše pěti tisíc korun," dodává mluvčí městské policie.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24