QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Náraz do stromu auto totálně zdemoloval, na vině je smyk - FOTKY

23.01.2017 11:48

Nejspíš štěstí v neštěstí měl řidič osobního auta, které skončilo téměř na odpis po přímém nárazu do stromu. Šofér vyvázl jen s lehkým zraněním. Podle všeho nezvládl rychlost.

2
1234

K nehodě došlo na Domažlicku v neděli a na místo musela zamířit také záchranka. Naštěstí šofér utrpěl jen lehčí zranění. Přesné příčiny nehody stále policie vyšetřuje, opět to ale vypadá, že řidič jen na zasněžené silnici moc rychle.

Nehoda se odehrála mezi obcemi Pasečnice a Havlovice. "Šestatřicetiletý řidič osobního vozidla tovární značky Nissan jel ve směru od obce Pasečnice směrem na obec Havlovice. Při jízdě na rovném úseku komunikace nepřizpůsobil rychlost jízdy a na zasněženém povrchu vozovky dostal s vozidlem smyk. Vjel na pravou krajnici, vyjel vpravo mimo vozovku a narazil do listnatého stromu. Po nárazu do stromu bylo vozidlo odmrštěno do levého silničního příkopu," popisuje průběh nehody mluvčí policie Dagmar Brožová.

Při nehodě došlo ke zranění řidiče, který skončil v nemocnici. Naštěstí se ale jednalo jen o lehké zranění. Každopádně škody na autě jsou několik desítek tisíc, přední část vozu se proměnila prakticky ve šrot. "Škoda na vozidle byla vyčíslena na 39 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích," dodává mluvčí policie s tím, že dechová zkouška u řidiče byla negativní.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24