QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Navštivte největší termální lázně v Německu! Johannesbad Bad Füssing

10.03.2017 11:05

Lázeňský ráj, městečko Bad Füssing, leží v Bavorsku jen tři hodiny jízdy od Plzně. Nabízí největší termální lázně v Německu - Johannesbad, kde zaručeně načerpáte sílu.

Johannesbad Bad Füssing (6)
Johannesbad Bad Füssing (1)Johannesbad Bad Füssing (3)Johannesbad Bad Füssing (4)Johannesbad Bad Füssing (5)Johannesbad Bad Füssing (6)Johannesbad Bad Füssing (2)Johannesbad Bad Füssing (7)Johannesbad Bad Füssing (8)Johannesbad Bad Füssing (9)Johannesbad Bad Füssing (10)Johannesbad Bad Füssing (12)Johannesbad Bad Füssing (11)

Lázeňské městečko bad Füssing leží 30 kilometrů od Pasova na hranici s Horním Rakouskem, 150 kilometrů od Mnichova, 250 kilometrů od Prahy. Je to zhruba tři hodiny jízdy z Plzně, jde o jeden z nejslunnějších regionů Německa. A právě tady najdete i největší termální lázně v Německu. Jsou to lázně Johannesbad Bad Füssing.

4500 m² vodních ploch a 60.000 m² ploch k odpočinku to přesně nabízí Johannesbad. Termálních bazénů je tu celkem 13, k tomu bezpočet podvodních trysek a perličkových koupelí, nechybí plavecký bazén nebo vnitřní bazén s vlnobitím.

Nadchne vás i více než 100 metrů dlouhý kanál s proudící vodou nebo vulkanická lázeň, kde jsou nádherné dekorativní prvky, nejrůznější skalní útvary, vodopád, vulkán. Zůstaňte v lázních i večer, protože to teprve díky světelným efektům zažijete kouzelnou atmosféru.

Teplota vody v termálních bazénech se pohybuje mezi 27 – 39 oC. V bazénech je sirná termální voda z vlastního pramene Johannesquelle, který tryská z hloubky okolo 1000 m, a který je státem uznávaným léčivým pramenem.

Máte-li rádi wellness, pak vás Johannesbad nezklame. Saunový svět s 5 saunami se rozkládá na ploše 800 m².
Léčivý svět wellness a svět beauty nabízí masáže, zdravotní fitnesscentrum, fyzioterapie atd. Nechybí restaurace, kavárna a lázeňský komplex má dokonce svoji nákupní zónu.

Do komplexu Johannesbad můžete jen docházet nebo lze využít nabídku hotelů. K termálním lázním Johannesbad patří přímo šest hotelů v Bad Füssingu, které v rámci paušální nabídky nabízejí rovněž vstup do lázní. I v těchto hotelích jsou prostory pro terapie, wellness, sauny, někde i bazény.

Více informací: www.johannesbad-therme.de, www.johannesbad-hotels.de

Více tipů do Bavorska najdete na stránkách www.bavorsko-cechy.eu

foto: Johannesbad Therme

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24