Nedal přednost v jízdě! U nehody musely zasahovat složky IZS - FOTKY

01.02.2018 9:57

Banální nedání přednosti v jízdě skončilo nehodou, u které museli zasahovat nejen policisté, ale i hasiči a záchranka. Auta jsou téměř na odpis! Podívejte se na fotky!

1
124356

K nehodě došlo ve středu v podvečer na Domažlicku na křižovatce na silnici nedaleko Horšovského Týna. Na místo musely vyjet složky IZS.

Konkrétně se nehoda stala na křižovatce mezi obcemi Mířkov a Horšov. "Jednadvacetiletý řidič osobního automobilu Peugeot 407 jedoucí ve směru od obce Horní Metelsko na obec Dolní Metelsko při jízdě nerespektoval svislou dopravní značku ´Dej přednost v jízdě!´, vjel na hlavní pozemní komunikaci, kde nedal přednost v jízdě osobnímu automobilu Peugeot 508 sedmačtyřicetiletého řidiče, který jel po hlavní pozemní komunikaci od obce Miřkov ve směru na obec Horšov," popsala průběh dopravní nehody mluvčí policie Dagmar Brožová.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění šestačtyřicetileté spolujezdkyně z osobního automobilu Peugeot 508, která byla převezena na ošetření do domažlické nemocnice. "Požití alkoholu bylo u obou řidičů vyloučeno provedeným odborným měřením elektronickým přístrojem. Na osobním automobilu Peugeot 407 vznikla škoda ve výši 60 tisíc korun, na osobním automobilu Peugeot 508 byla škoda vyčíslena na 120 tisíc korun," dodává policejní mluvčí. Dopravní nehodu dál šetří dopravní policisté.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24