QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda tří aut zkomplikovala provoz na hlavním tahu na Nepomuk

20.01.2017 12:51     20.01.2017 14:05

Srářka hned tří aut zkomplikovala provoz na hlavním tahu z Plzně na Nepomuk. Na místě musela zasahovat i záchranka, která převezla do nemocnice jednoho řidiče.

K nehodě došlo v Nezvěsticích u Plzně. Ve chvíli, kdy dával řidič jednoho z aut přednost autobusu, další řidič to nedobrzdil a naboural další dva vozy.

"Ke střetu došlo ve chvíli, kdy vyjížděl autobus ze zastávky u silnice směrem od Plzně. Řidič osobního vozidla Škoda Octavia dával autobusu přednost a zastavil. Řidič vozidla tovární značky Škoda Yeti, které jelo ve stejném směru, nestihl dobrzdit a řízení strhl do protisměru. Částečně se střetl přední částí vozidla se zadní částí auta, které zastavilo, a bočně pak s vozidlem Škoda Octavia, které jelo v protisměru," popsala nehodu mluvčí policie Veronika Hokrová.

Při nehodě došlo ke zranění 20letého řidiče, který nestihl dobrzdit. Záchranka ho přepravila do nemocnice. "Pacienta jsme převáželi na chirurgickou ambulanci fakultní nemocnice na Borech," doplnil k zásahu mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Dopravu v místech museli řídit policisté kyvadlově. Dechovými zkouškami byl u řidičů vyloučený alkohol a škoda se odhaduje na 70 tisíc. Veškeré okolnosti policisté i dál šetří.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24