QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda u Chotíkova si vyžádala hned tři zraněné - FOTKY

08.07.2018 9:39     08.07.2018 11:02

Nehoda na hlavním tahu u Chotíkova z Plzně si v neděli ráno vyžádala hned tři zraěné, zasahovat musely všechny složky IZS. Podívejte se na fotky z místa!

3
312

Ke střetu dvou osobních a jednoho nákladního došlo před devátou hodinu v neděli ráno na hlavním tahu u Chotíkova u Plzně. Na místo musela vyjet jak policie, tak záchranka i hasiči.

V nemocnici skončili hned tři lidé. "Na místě jsme ošetřili tři zraněné osoby. Jednalo se o muže. Nikdo nebyl ohrožen na životě. Po ošetření byli převezeni do Fakultní nemocnice Plzeň na Lochotíně na chirurgickou ambulanci," řekl k zásahu mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Přesné příčiny nehody dál šetří policie. "V lesním úseku mezi obcemi Chotíkov a Novou Hospodou jel směrem na Plzeň řidič s vozidlem VW Passat. Odbočoval s vozidlem vlevo, řidič jedoucí za ním s vozidlem Mercedes Benz Sprinter nedodržel bezpečnou vzdálenost a narazil přední částí do zadní části vozidla VW. Po nárazu byl VW odražen do protisměru, kde v uvedenou dobu projížděl řidič s vozidlem Citroën Berlingo směrem na Karlovy Vary. Chtěl zabránit střetu, strhl řízení vlevo a narazil do vozidla Mercedes," popsala průběh nehody mluvčí policie Dana Ladmanová s tím, že dechové zkoušky byly u řidičů negativní a škoda se pohybuje kolem 100 tisíc.

FOTO: ZZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24