QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda u Nevřeně: Řidič zemřel, pětileté dítě a muž v nemocnici - FOTKY

12.03.2018 18:03     13.03.2018 10:30

U Nevřeně na severním Plzeňsku došlo v podvečer k velmi vážnému čelnímu střetu dvou osobních vozidel. Zranění utrpěli dva řidiči  a jedno pětileté dítě. Na místo letěl vrtulník.

nehoda nevren
nehoda nevren 1nehoda nevrennevrennevren2nevren3nevren4nevren1

Auta se střetla u odbočky na Nevřeň na silnici 205 nedaleko křižovatky s hlavním tahem z Plzně na Karlovy Vary krátce před půl šestou hodinou. Tři osoby včetně malého dítěte utrpěly vážná zranění.

"30letý muž je v kritickém stavu. Vrtulník ho transportoval ma Emergency Fakultní nemocnice Plzeň- Lochotín. Pozemní posádky vezou pětileté dítě a muže 36 let na úrazovou a chirurgickou ambulanci fakultní nemocnice na Lochotín se středně těžkými zraněními," uvedli po nehodě záchranáři.

Silnice byla po dobu vyprošťování vozidel zcela uzavřena.

Aktualizace úterý: I přes veškerou snahu záchranářů se jednoho z mužů nepodařilo zachránit, zemřel na následky zranění v nemocnici.

K nehodě vyjížděli i hasiči. "K vážné dopravní nehodě se zraněním vyjela v pondělí 12.3. jednotka PS Košutka k obci Nevřeň. Jednalo se o čelní střet dvou osobních automobilů. Obě vozidla se při příjezdu jednotky nacházela z větší části mimo vozovku. Řidič jednoho z vozidel a jeho nezletilý syn byli v okamžiku příjezdu hasičů ve vozidle svědků nehody," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar a dodal: "Řidiče druhého vozidla hasiči vyndali v bezvědomí předními dveřmi a zahájili resuscitaci, se kterou pokračovali až do příjezdu ZZS. Srdeční činnost se podařilo obnovit asi po 15 minutách. Hasiči dále provedli protipožární opatření a zajištění místa nehody. Po celou dobu zásahu byla komunikace uzavřena. K úniku provozních kapalin nedošlo."

Foto: ZZSPK, HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24