QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda uzavřela silnici u Soběkur, zranění utrpěli čtyři lidé - FOTKY

03.02.2017 10:18     03.02.2017 10:35

Vážná nehoda uzavřela v pátek dopoledne silnici u obce Soběkury na Plzeňsku. V péči záchranky skončili tři lidé. Následně došlo v místech ale k další nehodě a také dalšímu zranění.

Nehoda se odehrála kolem půl deváté ráno u obce Soběkury směrem na Merklín na jižním Plzeňsku. Na místo musely vyjet všechny složky integrovaného záchranného systému. Komunikace číslo 183 se musela kvůli odstraňování následků a záchranářským pracím úplně uzavřít.

Krátce po první nehodě se navíc na silnici nedaleko stala další bouračka. "Po první nehodě jsme ošetřili celkem tři osoby. Jednoho muže zhruba ve věku kolem třicet let jsme přepravili do fakultní nemocnice v Plzni, jednalo se o polytrauma. Dalšího muže jsme předával na chirurgickou ambulanci se středně těžkým poraněním a jeden muž s lehčím zraněním skončil v nemocnici ve Stodu," řekl k zásahu mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Ještě když byli záchranáři na místě, došlo k další nehodě, kdy podle všeho auto nedobrzdilo u kolony, která se před nehodou vytvořila. "Při druhé nehodě skončila v naší péči žena, utrpěla středně těžké poranění," doplnil Martin Brejcha.

V případě první nehody byl ve hře i zásah vrtulníku letecké záchranky, kvůli špatným povětrnostním podmínkám ale nemohl vzlétnout.

Všechny okolnosti nehod policie stále šetří.

FOTO: ZZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24