QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda v Lidické! Sanitka se srazila s osobním autem, řidiči skončili v nemocnici

13.10.2018 11:36

Střet sanitky a osobního auta způsobil v sobotu dopoledne problémy v Lidické ulici v Plzni. Řidič osobního auta skončil v nemocnici. Nehoda zasáhla i do provozu tramvají.

2 kolony Varská

K nehodě došlo kolem půl jedenácté dopoledne u křižovatky Lidické s alejí Svobody v Plzni. V místech se střetla sanitka, která jela k zásahu, spolu s osobním autem.

"Z místa nehody jsme náhradní posádkou odvezli řidiče osobního auta, ročník 1999, do FN Plzeň při vědomí, není přímo ohrožen na životě. Řidič posádky RZP je transportován do FN Plzeň se středně těžkým poraněním," řekla k nehodě Andrea Divišová z krajské záchranky.

Nehoda se dotkla i provozu tramvají linky číslo 1. Ty musely být odkloněné od zastávky Pod Záhorskem na Košutku. V úseku Mozartova - Bolevec byla nasazená náhradní doprava. 

Jde přitom už o další problém, který v sobotu dopoledne zasáhl do provozu na Lochotíně. Velké komplikace způsobila uzavírka Karlovarské směrem do centra. Kolony sahaly v podstatě hned od spuštění omezení až ke Studentské. Více zde.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24