Nehoda zablokovala hlavní tah I/21 u dálnice D5. Zasahoval i vrtulník - FOTKY

17.03.2017 10:57     17.03.2017 11:14

Čelní střet dvou osobních aut na hlavním tahu u Plané spustil zásah všech složek integrovaného záchranného systému. Vrtulník přepravil do nemocnice dvě zraněné osoby.

2
12

K vážné dopravní nehodě došlo na hlavním tahu od Plané na Novou Hospodu na Tachovsku zhruba ve tři čtvrtě na deset dopoledne. Na místo museli vyjet kromě policie i hasiči a záchranáři. Nakonec byl povolán také vrtulník letecké záchranky.

„Dvě zraněné osoby, jedna těžce a jedna středně těžce zraněná, jsou letecky transportovány na emergency Fakultní nemocnice Plzeň,“ informovala Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje.

Přesné příčiny střetu jsou stále ještě v šetření. Kvůli nehodě a odstraňování jejích následků se začaly prakticky okamžitě tvořit kolony z obou stran.

Páteční dopoledne ale přineslo nehody i na dalších místech regionu. Žádná z nich naštěstí neměla tak vážné následky. Nehoda se řešila například v Horažďovicích ve Strakonické ulici, u Oseka na Rokycansku, kde spadlo auto do potoka, a bouralo se také v Plzni. Tady se pro změnu srazil autobus s osobním autem v Husově ulici.

FOTO: ZZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24