Nehoda zablokovala tah na Přeštice, zasahovat musela záchranka - FOTO

07.02.2017 9:06     07.02.2017 10:07

Všechny složky integrovaného záchranného systému musely zasahovat u nehody, ke které došlo u odbočky na Dolní Lukavici na hlavním tahu I/27.

1

K nehodě došlo před 9. hodinou ranní a na místo museli kromě policistů vyjet i hasiči a zdravotníci. Zranění utrpěly tři osoby. 

Mezi Horní Lukavicí a Přešticemi došlo ke střetu osobního auta a dodávky. I když původně vypadala nehoda dost hrozivě, nakonec se obešla bez vážných následků. "Všechna zranění byla lehčího charakteru. Dvě osoby jsme převáželi do Klatov na chirurgii a jednu do fakultní nemocnice v Plzni také na chirurgickou ambulanci," potvrdil mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Policie příčiny stále vyšetřuje, nicméně zatím je velmi pravděpodobné, že za střetem je nedání přednosti v jízdě. "Ke střetu došlo na křižovatce na obec Dnešice. 47letý řidič vozidla značky Fiat Ducato, jedoucí od obce Dnešice, nedal při vjíždění z vedlejší komunikace přednost vozidlu značky Škoda Octavia, které jelo po hlavní komunikaci směrem od Přeštic na Plzeň," popisuje průběh nehody mluvčí policie Markéta Fialová s tím, že dechové zkoušky na alkohol byly u řidičů negativní.

FOTO: ZZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24