QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody na hlavních tazích spustily v Plzni kolony

28.03.2018 17:13     28.03.2018 17:34

Nehody na frekventovaných místech v Plzni způsobily ve středu odpoledne kolony a dokonce zpozdily i MHD. Bouralo se i mimo krajskou metropoli.

DSC03516

Řidiči v Plzni museli ve středu odpoledne počítat s velmi silným provozem, který na mnoha místech zkomplikovaly ještě nehody. K těm došlo mimo jiné i na hlavních tazích a frekventovaných místech. 

Nehody se začaly množit během odpoledních hodin. Bouralo se v sadech Pětatřicátníků, v Palackého ulici, také v Sukově ulici a k nehodě došlo i na hlavním tahu U Prazdroje. V podstatě na všech průtazích městem se tak objevily kolony. Při nehodách naštěstí nedošlo ke zraněním.

Situace se promítla i do veřejné dopravy. Podle dopravních podniků nabraly kolem půl čtvrté odpoledne zhruba patnáctiminutové zpoždění také všechny linky městské hromadné dopravy v centru města.

Nehody a komplikace se nicméně nevyhnuly ani okolí Plzně. Na hlavním tahu I/27 v Horní Lukavici se srazila hned tři osobní auta. Nehoda se stala i u Spáleného Poříčí. Také v těchto případech se naštěstí kolize obešly bez vážnějších následků.

FOTO: ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24