QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody u Vejprnic, na přivaděči u Dobřan a sražená chodkyně... FOTKY

29.11.2016 17:31     29.11.2016 18:08

Vrtulník letěl pro sraženou chodkyni do Tachova, která je ve vážném stavu. Záchranka vyjížděla k nehodě za Plzní směrem na Vejprnice. A nehoda se stala i na hlavním tahu I/27 u sjezdu na Dobřany.

nehoda vejprnice
nehoda vejprnicenehoda vejprnice1nehoda vejprnice3nehoda vejprnice2

Dvě auta se střetla v úterý odpoledne na výjezdu z Plzně směrem na Vejprnice. Na místo byla přivolána i záchranná služba, podle mluvčího záchranky Martina Brejchy se ale nehoda nakonec obešla bez zranění. A nikoho nebylo třeba z místa nehody převážet.

Další nehoda dvou aut se aktuálně odstraňuje na hlavním tahu I/27, a to mezi sjezdem na Dobřany a nájezdem D5 u Šlovic. Nehoda se stala kolem 17. hodiny. "Odvezli jsme muže s úrazem hlavy na chirurgii do Plzně," uvedl mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Do Tachova letěl po 17. hodině vrtulník! V Tachově v ulici U Penzionu srazilo auto krátce po 17. hodině auto chodkyni. Žena je ve velmi vážném stavu, protože ji přejelo hned několik aut, neboť si ženy údajně řidiči nevšimli. "Ženu jsme ve velmi vážném stavu letecky transportovali do FN v Plzni," řekl QAPu mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Na kruhovém objezdu u Marka v Plzni u výjezdu na Novou Hospodu se střetla dvě osobní auta krátce před půl šestou. Nehoda je bez zranění.

 

Foto z nehody u Vejprnic

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24