QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody zkomplikovaly provoz v Plzni, za jednu může 17letý řidič - FOTKY!

22.07.2016 13:13     22.07.2016 14:36

Nehody komplikovaly hustý páteční provoz v centru Plzně. Jedna se stala Klatovské u Práce, kde se střetla míchačka s autem. Za druhou v Plachého ulici zřejmě může teprve 17letý řidič.

nehoda_plzen_foto QAP (7)
nehoda_plzen_foto QAP (1)nehoda_plzen_foto QAP (2)nehoda_plzen_foto QAP (3)nehoda_plzen_foto QAP (4)nehoda_plzen_foto QAP (5)nehoda_plzen_foto QAP (6)nehoda_plzen_foto QAP (7)nehoda_plzen_foto QAP (8)nehoda_plzen_foto QAP (9)nehoda_plzen_foto QAP (10)nehoda_plzen_foto QAP (11)nehoda_plzen_foto QAP (12)nehoda_plzen_foto QAP (13)nehoda_plzen_foto QAP (14)nehoda_plzen_foto QAP (15)nehoda_plzen_foto QAP (16)

K první nehodě došlo na Klatovské třídě na křižovatce U Práce před půl jednou odpoledne. Srazilo se osobní auto s nákladním domíchávačem.

"Řdič domíchávače zřejmě nedal přednost osobnímu autu, které se zařadilo do jeho jízdního pruhu a došlo k vzájemnému střetu. Příčiny nehody jsou ale v šetření. Nehoda se stala u křižovatky Klatovská - Americká - Tylova," uvedl mluvčí policie Jan Koželuh.

Po druhé hodině odpoledne už se čekalo jen na odtahovou službu. "Provoz je částečně obnoven, na místě už je jen osobní automobil a čeká se na odtah," uvedl krátce po čtvrt na tři mluvčí Jan Koželuh s tím, že na místě nedošlo k žádnému zranění a po 15. hodině bude místo plně průjezdné.

Nehoda blokovala naštěstí jen jeden uzavřený jízdní pruh, takže větší kolony než, které jsou na Klatovské kvůli uzavírkám, se netvořily.

AKTUALIZACE: Užve 14:45 byla nehoda ostraněna. V místě se ale tvoří kolony kvůli uzavírkám, které probíhají.

nehoda_plzen_foto QAP (5)

Druhá nehoda se stala kousek od Práce, v Plachého ulici. Tady za nehodu zřejmě může teprve 17letý řidič.

"Nehoda se stala v místě křížení ulic Plachého a Koperníkova. 17letý řidič nedal pravděpodobně přednost osobnímu autu a došlo ke střetu," potvrdil mluvčí Jan Koželuh s tím, že 17letý řidič řídil tzv. malé auto patřící do skupiny motocyklů značky Ligier. Tato vozidla jsou určená pro řidiče od 15 a stačí na ně řidičské oprávnění skupiny A1.

Tento 17letý řidič skončil se svým vozítkem na chodníku a utrpěl zranění. Auto narazilo do domu, kde právě vycházela paní. Ta byla také převezena k preventivnímu ošetření.

I tady došlo k částečnému omezení provozu. "Do 60 minut bude místo plně průjezdné," řekl Jan Koželuh před půl třetí odpoledne.

foto: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24