Nehody zkomplikovaly provoz v regionu! Zasahovat musely i složky IZS - FOTKY

19.09.2018 12:51

Hned na několika místech musely ve středu zasahovat složky integrovaného záchranného systému kvůli nehodám. Na Plzeňsku musela být dokonce uzavřená silnice u Nýřan.

5
54123

První zásah si složky IZS připsaly na konto hned po osmé hodině ráno na Klatovsku. Původně to vypadalo hodně dramaticky.

"Dnes před půl 9 ráno vyjela jednotka ze Sušice a JSDH NPŠ a Obec Prášily k dopravní nehodě jednoho osobního auta, v němž cestovaly 4 osoby. Automobil se nacházel mimo komunikaci. Osoby byly venku z vozidla, následně je vyšetřila zdravotnická záchranná akce. Došlo k drobnému úniku oleje, který hasiči zlikvidovali," řekl k nehodě mluvčí hasičů Petr Poncar.

Na Klatovsku se bouralo také u Rejštejna, kde se střetla dvě osobní auta. K nehodě došlo těsně před polednem. "Dvě zraněné osoby si převzala zdravotnická záchranná služba. Došlo k úniku provozních kapalin, který hasiči zlikvidovali. Dále provedli protipožární opatření a zajištění místa nehody. Účastníkem nehody byl také pes, který nejprve utekl, ale posléze byl hasiči nalezen a jedna z účastnic nehody se nabídla, že ho sama odveze na veterinu," řekl k další z nehodě mluvčí krajských hasičů.

Kvůli havárii osobního auta musela být následně uzavřená silnice číslo 203 u Nýřan na Plzeňsku, kde nabouralo auto do svodidel. Nehoda nadělala problémy také v Plzni. V Jízdecké se srazila dvě auta, výsledkem byly kolony.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24