Nejslavnější tribute band legendárních Pink Floyd zahájí Slavnosti svobody

10.03.2018 11:59

The Australian Pink Floyd Show se v rámci světového turné první květnový večer představí v plzeňském Amfiteátru! Koncert zahájí letošní Slavnosti svobody.

img00017

Letošní Slavnosti svobody zahájí nejslavnější tributní kapela založená na počest britské skupiny Pink Floyd. The Australian Pink Floyd Show přijede do České republiky oslavit 30 let působení na světových pódiích.

V rámci turné celosvětového formátu s názvem „Time“, pojmenovanému podle jedné z nejznámějších písní z kultovního alba Dark Side Of The Moon, nám zahrají nesmrtelnou hudbu ze všech období legendární kapely Pink Floyd.

Čeká nás velkolepá živá show s nejmodernějšími světelnými efekty, lasery, speciálně navrženými projekcemi a animacemi promítanými na obrovské kruhové obrazovce, nafukovacími postavami ikonických pinkfloydovských alb a samozřejmě deset vynikajících hudebníků a zpěváků. To vše slibuje nezapomenutelný “must see“ zážitek nejen pro všechny fanoušky Pink Floyd, ale také milovníky hudby obecně. 

Kapela nejprve 29. dubna vystoupí v Ostravar Aréně v Ostravě a poté se představí 1. května v Amfiteátru Lochotín v Plzni, kde tento koncert zahájí Slavnosti svobody, kterými si Plzeň ve dnech 5. – 8. května 2017 připomene 72. výročí konce II. světové války a osvobození americkou armádou. V Plzni se bude jednat zároveň o první open-air představení skupiny pod širým nebem u nás.

Vstupenky k dostání v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro, Ticketstream, TicketLive, Plzeňská vstupenka a na webu mastersofrock.cz.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24