Někdo odložil šest koťat u silnice, případem se zabývá policie - FOTO

20.07.2018 13:44

Šest čerstvě narozených koťat někdo odložil u silnice, kde je našel svědek. Okamžitě zavolal policii. Nebýt nálezce, asi by byl jejich osud doslova zpečetěný.

1
12

Případ odložených koťat aktuálně řeší policisté na Tachovsku. Někdo je jen tak odložil u silnice. Nebýt nálezce, nejspíš by už dlouho nepřežila.

"Borští policisté přijali včerejšího dne oznámení o nálezu šesti koťat, která náhodně nalezl 39letý oznamovatel u lesní cesty za obcí Malovice. Policejní hlídka, která přijela na místo, zjistila, že se zde nachází celkem šest koťat, která jsou přibližně 20 metrů od hlavní silnice. Koťata byla velmi malá, stáří asi tři týdny, hubená a nebyla se schopná sama uživit," říká mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Policisté místo nálezu ohledali. Koťata se tam evidentně nenarodila. Nakonec dorazil pracovník záchranné stanice, který si koťata převzal. Jedno z koťat na tom nebylo zdravotně vůbec dobře a potřebovala i veterinární ošetření. Tím to ovšem nekončí. "Policisté se nyní případem a jeho okolnostmi zabývají," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24