QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Německý důchodce zemřel v nočním klubu! Případ převzala kriminálka

24.05.2017 8:46

Policie se zabývá smrtí 77letého muže, který zemřel v nočním klubu na Domažlicku. Zatím to vypadá, že na smrti nebude mít podíl nikdo jiný. Nařízená je ale soudní pitva.

DSC06433

Domažlická kriminálka má od úterý "na stole" případ smrti 77letého německého seniora. Událost policii nahlásila záchranka, která vyjížděla do nevěstince právě kvůli zdravotním problémům cizince. Na místo dokonce letěl vrtulník. Život muži už to ale nezachránilo.

"Policisté prověřují úmrtí cizince, který téhož dne přijel do nočního klubu v obci Česká Kubice část Dolní Folmava. Po objednání pití si sedl na pohovku a začal mít zdravotní potíže. I přes poskytnutou první pomoc a přílet a příjezd zdravotníků, kteří 77lettému muži poskytli lékařskou pomoc, zemřel," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Na místo následně dorazil koroner, podle kterého nic nenasvědčuje tomu, že by se na smrti seniora podílel někdo další. Nicméně i tak se policie tragickou událostí dál zabývá. "Případ si převzali domažličtí kriminalisté. Nařídili soudní pitvu zemřelého, která by měla objasnit faktickou příčinu smrti," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24