Nemůžeme být rychlejší...PMDP zveřejnily video z kolon v Plzni - VIDEO

16.11.2017 12:04

Kolony v podstatě na všech hlavních tazích. S tím se musí v poslední době vyrovnávat řidiči v Plzni. Dopravní podniky pro změnu řeší velké zpožďování spojů. Podívejte se na VIDEO!

video kolony

Zejména uzavírka u hlavního nádraží v Plzni, ale i zvýšený počet aut v ulicích. Výsledkem jsou kolony v podstatě na všech hlavních tazích i v centru města. Kdo by nyní sázel na rychlejší přesun hromadnou dopravou, má smůlu. Dopravní podniky řeší stále dokola velká zpoždění na řadě linek.

Do provozu zasáhla zejména rekonstrukce železničních mostů na Mikulášské. V průběhu stavby dochází ke zpožděním především na hlavním tahu U Prazdroje – Tyršova – Jízdecká – Palackého – sady Pětatřicátníků v obou směrech jízdy. Průměrně se spoje zpožďují o sedm minut. S časovou rezervou by měli počítat i cestující, kteří využívají linky na trase Husova - Klatovská - sady Pětatřicátníků, tam je průměrné zpoždění 5 minut.

V kolonách velmi často stojí i trolejbusy na Americké. Dopravní podniky nyní zveřejnily video právě z průjezdu Americkou s omluvou cestujícím. "Je nám líto, ale jak je vidět na videu, tak opravdu nemůžeme být rychlejší... Děkujeme za pochopení," uvádí video PMDP. Přehled linek a úseků, kde dochází k největším prodlevám, najdete v článku zde.

FOTO, VIDEO: PMDP, a.s.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24