QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nepomucké trhy jsou ve finiši! O víkendu zakončí letošní sezónu

13.10.2017 7:58

Nepomucké trhy o tomto víkendu ukončí sezónu 2017. Ani tentokrát nebude chybět pestrá nabídka nejrůznějších dobrot nebo živá hudba.

photo-ct-1034-800-471-

Poslední letošní Nepomucké trhy se odehrají na náměstí v sobotu 14. října mezi 8. a 12. hodinou. Opět bude k dispozici řada stánků a připravený bude také doprovodný program.

Jako tradičně bude v nabídce široký sortiment. "Nakoupit můžete tradičně slané i sladké pečivo, zákusky, sezónní zahradní výpěstky, mléčné produkty, uzeniny, rybí speciality, čaje, koření, med, marmelády, vína, likéry a lihoviny, domácí řemeslné výrobky a šperky, podzimní a dušičkové věnce a různé dárkové zboží či dekorace," láká Šárka Boušová z Kulturního a informačního centra Nepomuk.

K občerstvení nebudou chybět trdelníky, bramboráky nebo langoše. Prodávat se budou i teplé dětské nápoje, svařené víno a medovina.

O hudební doprovod se tentokrát postará Band Miloše Velíška a připravená bude opět také pohádka pro děti. V Městském muzeu a galerii Nepomuk začne v 10 hodin představení O Karkulákovi.

Příště se stánky na náměstí v Nepomuku objeví až na začátku prosince v rámci Avdentního trhu. Ten se připravuje na 3. prosince, kdy se zároveň slavnostně rozsvítí vánoční strom města.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24