Nepomuk ožije farmářskými trhy! Chybět nebude ani doprovodný program

14.09.2018 14:03

Nepomuk na Plzeňsku obsadí opět o víkendu farmáři. Další trhy se chystají už na sobotu a budou hodně nabité. Dorazit má víc jak dvacet prodejců.

photo-ct-1034-800-471-

Tradiční farmářské trhy se odehrají v sobotu 15. září na náměstí Augustina Němejce. Odstartují jako obvykle už v 8 hodin ráno a potrvají až do poledne.

"Na trh je přihlášeno na čtyři a dvacet prodejců regionálních potravin, nebude chybět pečivo, uzeniny, zelenina, pivo z minipivovaru ani čerstvá káva," lákají organizátoři. O hudební doprovod se postará staropražská kapela Šmrnc.

Od 10 hodin bude připravené tako divadelní představení. Na malé letní scéně budou k vidění Ovčí pohádky v podání divadélka Nána. Vstupné je 40 korun. kdyby nepřálo počasí, přesune se představení do Městského muzea.

Sobota bude v Nepomuku zároveň patřit 1. "veletrhu" nepomuckých spolků, který bude probíhat od 10 do 15 hodin v parku u Sokolovny a přilehlém okolí. "Cílem je představit dospělým i dětem z Nepomuku i sousedních obcí bohatou spolkovou a volnočasovou činnost ve městě. Umožní také seznámení s představiteli jednotlivých spolků," informuje městský úřad.

Účast potvrdili Ateliér "K", Fotoklub Nepomuk, FK Nepomuk, MC Beruška, Nepomucké kuchařinky, SDH Nepomuk, TJ Slavoj Dvorec a další. Občerstvení bude zajištěno v Restauraci Sokolovna a v kavárně na Zelenohorské poště. V případě nepříznivého počasí se veletrh přesune do sokolovny.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24